Şehit Syat Akıncı Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri Turgutlu Huzuevini ziyaret etti.
Öğrencilerin huzurevi sakinlerine hak ettikleri sevgi ve saygıyı hissettirmek için gerçekleştirdikleri ziyarette sıcak sohbetler eşliğinde eğlenceli ve keyifli anlar yaşandı. Öğrencilerle birlikte vakit geçiren huzurevi sakinleri öğrencilerin ziyaretinden doydukları memnuniyeti ve sevinci dile getirdiler.
Ziyaret sırasında milli değerler ve kültürün taşıyıcısı olan yaşlılar, en güzel çağlar olarak tabir ettikleri gençlik çağındaki öğrencilere kendi yaşamlarından örnekler vererek onlarla hayat boyu biriktirdikleri tecrübeleri paylaştılar. Yüzlerini güldüren ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getiren huzurevi sakinleri, gençler tarafından hatırlanmanın, sevgi ve saygı görmenin sevincini yaşadılar. Öğrenciler yanında getirdikleri hediyeleri takdim etti.
Okul müdürü Mustafa Demirarslan; “ Öğrencilerimiz ve huzurevlerindeki yaşlılarımız bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi
Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: