Muhtarların sorunları ve talepleri dinlendi
-Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Çetin Akın, mahalle muhtarlarının sorunlarına çözüm bulmak için bir araya geldi.
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde, protokol üyeleri ve daire müdürlerinin katıldığı toplantıda mahalle muhtarlarının sorunları ve talepleri dinledi. Birim müdürleri, gerekli çözümlerin yapılması için not aldı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Konferansı’nda gerçekleştirilen ve Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in ağabeyinin vefatı nedeniyle katılamadığı toplantıya Manisa Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay İbrahim Enver Sungur, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, Manisa ve Turgutlu’daki daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, muhtarlara söz vererek sorunları ve talepleri dinledi. Ergenekon Mahallesi Muhtarı Arif Yaşar, mahalledeki okullarda çok sayıda öğrencinin olması nedeniyle çift tedrisata geçildiğini, mahalleye 2 yeni okulun yapılması isteğinde bulundu. Selvilitepe Mahallesi Muhtarı Sait Kaya da, mahallesinde okul sıkıntısının yanı sıra bir sağlık ocağı yapımı için hayırsever bulduklarını ancak ilgililer tarafından arsa tahsisinin bir ance önce giderilmesini istedi. Belediye Başkanı Çetin Akın da Derbent Mahallesinde yolun üst tarafına yapılması planlanan yeni bir sağlık ocağı için mahalle muhtarı Ruhi Başkurt’a mutlu haberi iletti. Diğer muhtarlar da dağıtılan belgelere mahallelerindeki sorunları yazarak Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz’a iletti.
Manisa’dan gelen il daire müdürleri de muhtarların sorularını cevaplandırdı. Vali Yardımcısı Yılmaz, Kaymakam Kapankaya ve Belediye Başkanı Akın, muhtarların sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirttiler. Tuncel YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: