MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde yalnız yaşayan 19 yaşındaki Ahmet Akdağ henüz bilinmeyen bir nedenle kendisini tavana asarak canına kıydı. Akdağ'ın bu yıl yapılan LYS sınavlarında Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliğini kazandığı bildirildi. Olay, bugün saat 18. 00 sıralarında, Atatürk Mahallesi Nil Sokakta meydana geldi. Seferihisar'da yaşayan ve odun kömür ticareti ile uğraşan Mahmut- Sabi Akdağ çiftinin Turgutlu'daki evlerindeki kiracıları evi boşalttı.
LYS sınavlarına da çalışan 19 yaşındaki oğulları Ahmet Akdağ bunun üzerine Seferihisar'dan gelerek eve yerleşti. Evde yalnız kalan oğulları Ahmet Akdağ'ı telefonla aradıklarında ulaşamayan anne ve babası durumu Turgutlu'daki komşularına bildirip yardım istedi. Gencin, komşularına da kapıyı açmaması üzerine şüphelenen aile polisten yardım istedi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, banyoda Akdağ'ın tavana asılı cesediyle karşılaştı. Ahmet Akdağ ''Anneme ve babama hayırlı evlat olamadım. Ölümümden kimse sorumlu değildir.” yazılı bir not bıraktı.
Canına kıyan Ahmet Akdağ Kürtçe ağıtlar eşliğinde Hamidiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi Yeni Kabristan’ında toprağa verildi. Yoğun bir kalabalığın bulunduğu cenaze namazına Akdağ’ın üniversiteden arkadaşları da katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: