Milli Eğitim Müdürü Ölmez koltuğunu kaptırdı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, bir süreliğine koltuğunu Hilmi Pekcan İlkokulu öğrencileri Mustafa Nalbantoğlu ve Hilal Nur Gümüş’e teslim etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle protokol, koltuğu geleceğin büyüklerine bıraktı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez’in makamına Hilmi Pekcan İlkokulu’ndan Mustafa Nalbantoğlu ve Hilal Nur Gümüş oturdu. Ziyarette okul müdürü ismet Akkaş, müdür yardımcısı Ahmet Koçyiğit, öğretmeni İlknur Keçelioğlu ve öğrenci velisi Veli Recep Nalbantoğlu hazır bulundu. Öğrenciler, ziyarette Ölmez’e çiçek takdim etti.
Kısa süreliğine temsili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamını devralarak Mehmet Ölmez’den bilgiler alan öğrenciler, bu koltuğa oturdukları için çok mutlu olduklarını belirterek; “Bu bizim için büyük bir onur oldu. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ise: “Gelecekte çocuklarımızın olacak makamları şimdiden kendilerine temsili olarak devrediyoruz.” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: