MHP’liler Turgutlu’dan Turan’a gecesinde buluştu
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Turgutlu İlçe Teşkilatı, çarşamba akşamı düzenlediği “Turgutlu’dan Turan’a adlı gecede MHP Manisa Mİlletvekili aday adaylarını buluşturdu. Yemekte ilk nişanlarının Cumhurbaşkanı tarafından takıldığını belirten MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı: “Sayın Cumhurbaşkanı düne kadar kürt sorunu diyerek bizi eleştiriyordu, Balıkesir’e geldi nedendir bilinmez Kürt sorunu yoktur dedi.” diye konuştu. Belediye Başkanı Turgay Şirin ise: “Yüce Allah'ın izni ve Turgutlu halkımızın takdiri ile bir yıldır bize emanet edilen belediyenin menfaatlerini Allah'a şükürler olsun ki yetim hakkı yemeden geçirdiğimiz 1 yılın ardından hizmet ve projelerimizi gerçekleştireceğimiz önemli bir dönemin kapısını aralamış bulunuyoruz.” dedi.
Orta Park Kafeterya’daki birlik ve beraberlik yemeğine Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Sezer ve Ekrem Bölükbaşıoğlu, Büyükşehir Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Kadın Kolları Başkanı Sevnur Yönet, MHP’nin Manisa Milletvekili aday adayları Ahmet Orhan, Gökhan Toygar Gürol, Ahmet Tunçel, Akif Ceylan, İrfan Akarsu, Ali Özbayram, Mehmet Memiş, Mehmet Kocatürk, Cemal Murat Erim, Nuran Selçuk, Ali Özkan, Osman Oktay, Erdinç Karaköse, Zeynel Balkız, Gamze Esendağ, Galip Karagözler, Nadi Sarı, Mustafa Enöz, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Ethem Karasu, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
“ÜLKÜCÜLER TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAKLARDIR”
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Turgutlu MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu: “Manisa’mızın her köşesinden teşkilat mensuplarını ağırlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Birliktelik ve beraberliğimizin daha gerekli olduğu ülkemizin bir çöküşe sürüklendiği bu karanlık günlerde ülkücüler olarak 7 Haziran’da mutlak zaferin ışığını Turgutlu’dan yakıyoruz. Son gelişmeler göstermektedir ki önümüzdeki genel seçim ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. İktidar partisinde siyaset yapanlar bile artık kabul etmektedir ki Türk milleti 13 yıllık AKP iktidarı ile milli, manevi ve ekonomik tüm kazanımlarını kaybetme noktasına gelmiştir. Dağda ki eşkıyanın sesine kulak verenler Türk’ün sesini duymazdan gelmektedir. Suriye ve Irak’ı kendine dert edenler Türk milletinin dertlerini ise görmezden gelmeyi stratejik görmektedirler. Bizler inanıyoruz ki bu günlerin sonu yakındır. Bağımsız tüm anketler göstermektedir ki aziz milletimiz Milliyetçi Hareketi iktidar yapmak için gün saymaktadır. Hakkı yenilenlerin hakkı için, hukuku çiğneyenlerin hukuk tarafından yargılanması için ülkücüler tek başına iktidar olacaklardır. 30 Mart seçimlerinde burçlarında üç hilali dalgalandırdığımız Manisa’da 7 Haziran akşamı emsali görülmemiş bir zafer ile başarımızı taçlandıracağız. Bugün burada sergilediğimiz beraberlik tablosu çok kişinin uykusunu kaçıracaktır” dedi.
“İLK NİŞANIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ TARAFINDAN TAKILDI”
Daha sonra söz alan MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı “Milliyetçi hareket partisi 2015 seçimlerine gümbür gümbür geliyor dediğimizde herkes bize yafta yapıştırmıştı. Ne demişlerdi yok ya nerede geleceksiniz aldığınız oy ortada yerelle geneli karıştırmayın. Biz yerel seçimleri için çalışma yaptığımızda aynı şeyi o zamanda söylemişlerdi. Ama Milliyetçi Hareket Partisinin gururlu, onurlu, şuurlu ve imanlı güçleri bunu herkese, hele bu haram zihniyete ispat etti. Bu haram zihniyeti Allah nasip ederse 7 Haziran’da bunu bir kez daha görecektir. Bunlar Diyarbakır’da ayrı, Balıkesir’de başka, İzmir’de başka konuşurlar. İlk nişanımız Balıkesir’de sayın Cumhurbaşkanımız tarafından takıldı. Sayın Cumhurbaşkanı düne kadar kürt sorunu diyerek bizi eleştiriyordu, Balıkesir’e geldi nedendir bilinmez Kürt sorunu yoktur dedi. Ya arkadaş bu kadar zamandır biz bunları söylüyorduk, sen bunları biliyordun da neden bu kadar zamandır söylemedin. Bunlar bugün ak dediklerine yarın kara derler. Bunların fıtratında dik duruş yok, işte bu dik duruş sadece 46 senedir devam eden siyasi bir harekette Milliyetçi Hareket Partisinde var.” diye konuştu.
“MHP’Lİ BELEDİYELERİN FARKINI TURGUTLU’DA YANSITMA ÇABASINDAYIZ”
Son olarak konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak 3 hilali burca diktiğimiz Turgutlu'da halka hizmet noktasında önemli bir görev üstlendik. Yüce Allah'ın izni ve Turgutlu halkımızın takdiri ile bir yıldır bize emanet edilen belediyenin menfaatlerini Allah'a şükürler olsun ki yetim hakkı yemeden geçirdiğimiz 1 yılın ardından hizmet ve projelerimizi gerçekleştireceğimiz önemli bir dönemin kapısını aralamış bulunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin farkını güzel ilçemiz Turgutlu'da yansıtmanın çaba ve gayretinde olan bir Belediye Başkanı olarak, Turgutlu halkına söz verdiğimiz, halkımızın yıllardır hasret çektiği hizmetleri elbirliği ile gönül birliği ile yapıyoruz. Bu anlamda yereldeki iktidarımız inşallah Genel Seçimlerle perçinlenecek ve bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğindeki yürüyüşümüz Manisa'dan hareketle tüm Türkiye'yi saracaktır. İnanıyorum ki, 30 Mart 2014 tarihinde Manisa'da Turgutlu'da ve diğer 5 ilçemizde yaktığımız meşale, ateş topuna dönüşerek tüm Türkiye'yi 7 Haziran 2015 akşamı aydınlatacak, Yüce Milletimizin beka sorunu yaşadığı bu günlerde büyük bir kurtuluş kapısını aralayacaktır.
Değerli Ülküdaşlarım, inanıyorum ki, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Türk Milleti partimizin milletvekili sayısını çok daha yukarılara taşıyarak Milliyetçi Hareket'i iktidara taşıyacaktır. İnanıyorum ki, "Türkiye bizimle yürüyecektir" ! Bilinmelidir ki, Liderimizin yıllar önce ortaya koyduğu ancak birileri tarafından taklit edilen 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu, bu salonda yer alan siz Vatan ve Millet sevgisiyle kalbi dolu olan yürekli vatan evlatlarıyla mümkün olacaktır.
Bize inananların dualarıyla zaferimize kararlılıkla ulaşacağız. Çünkü biz bu davaya inandık, iman ettik. Allah bizleri yolumuzdan ayırmasın diyor, Turgutlu'da başlatılan seçim startının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Yemeğin sonunda MHP Manisa Milletvekili aday adayları ve başkanlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: