

Turgutlu Belediyesi MHP'li meclis üyesi İhsan Tuğrul Yüksel, Ankara'da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ni ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret etti.
BİRTAKIM temaslar için Ankara’da bulunan MHP’li İhsan Tuğrul Yüksel, MHP meclis üyesi adayı Mehmet Ali Önaç ile birlikte MHP Genel Merkezi'nde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile görüştü. Daha sonra mecliste MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile bir araya gelen Yüksel, siyasetin ve Turgutlu’nun konuşulduğu ziyarette kendilerini iyi karşılayan Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a teşekkürlerini iletti.
Hasan Deniz ÇİZMECİ
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: