Manisalı Uzman Çavuş Cezaevi Şoförünün Bıçağı İle Şehit Oldu
Ardahan T Tipi Kapalı cezaevinde görevli Uzm.J.II Kad.Cvs. Hüseyin Çetin Kuşdili, ziyaretçi salonunda henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenden dolayı cezaevi şoförü Fatih D. tarafından 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olay sonrasında cinnet geçiren şoför D. cezaevinde yan odaya geçerek aynı bıçağı bu kez kendi kalbine defalarca saplayarak yaşamına son vermek istedi.
Olay bu sabah saat 09;15’de meydana geldi.Uzm.J.II Kad.Cvs. Hüseyin Çetin Kuşdili, her gün olduğu gibi cezaevi araçları üzerinde kontrol görevini yürütüyordu. Tam bu sırada cezaevi şoförü Fatih D. ile tartışmaya girdi. D. elde ettiği bıçakla tartıştığı jandarma uzman çavuş Kuşdili’yi vücudunun 5-6 yerinden bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Kuşdili, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Cezaevi şoförü elindeki bıçakla yan odaya geçerek bu kez bıçağı kalbine defalarca sapladı. Ağır yaralanan D.’te hastaneye kaldırılarak Cumhuriyet Başsavcılığınca çok yönlü biçimde sürdürüldüğü belirtildi.
Şizofren hastalığı bulunan 36 yaşındaki Cezaevi şoförü Fatih D.’in bıçak darbeleri ile yaşamını yitirerek görev şehidi olan 28 yaşındaki Uzm.J.II Kad.Cvs. Hüseyin Çetin Kuşdili’nin cenazesi Manisa’nın Kula ilçesine getirilecek. Kuşdili 2012 yılından buyana Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görev yaptığı öğrenildi AHMET ÜNSAL
Yorumlar
Kalan Karakter: