Manisa’nın Salihli ilçesindeki Tarım ve Orman Müdürlüğü bağcılara külleme ve mildiyö konusunda uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda üreticilere ilaçlama konusunda çağrıda bulundu.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Bağlarda çiçek öncesi tomurcuk ve çiçek sonrası ince koruk dönemleri Külleme hastalığı için en hassas dönemler olup, fenoloji ve iklim şartları gereği 2-5 Mayıs 2025 tarihlerinde bağlarda, külleme hastalığı ve mildiyö hastalığı için mücadele yapılması gerekmektedir. Unlu Bit' in sorun olduğu bağlarda bu dönemde sistemik ilaçlarla mücadele edilmesi tavsiye edilir" ifadelerine yer verildi.
Manisalı bağcılara külleme ve mildiyö hastalığı uyarısı
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Tarım ve Orman Müdürlüğü bağcılara külleme ve mildiyö konusunda uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda üreticilere ilaçlama konusunda çağrıda bulundu.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: