Manisa’da kar yağışı etkili oldu
Manisa’nın Spil dağında bayramın birinci günü kar yağışı sürprizi yaşandı. Hava sıcaklıklarının bir anda mevsim normallerinin altına inmesinin ardından, İzmir ve Manisa’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
Manisa’nın Spil dağında bayramın birinci günü kar yağışı sürprizi yaşandı. Hava sıcaklıklarının bir anda mevsim normallerinin altına inmesinin ardından, İzmir ve Manisa’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
Yollar belediye ekipleri tarafından açıldı
Manisa’nın Spil dağında etkili olan kar yağışından sonra ulaşımda aksamalar meydana geldi. Kar yağışıyla birlikte harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri greyderlerle yollarda kar temizliği yaptı.
Başkan Dutlulu: ‘Görevimizin başındayız’
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı açıklamada: “Baharın kar sürpriziyle birlikte Spil Dağı’nda kapanan yollarda kar küreme çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın huzuru için bayram süresince de görevimizin başında olmaya devam edeceğiz.Sahada çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar dilerim” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: