Manisa’da abartı egzoz ve gürültüye af yok: 1 milyon 309 bin ceza!
MANİSA il genelinde yapılan abartı egzoz ve gürültü denetimlerinde 322 araç ve sürücüsüne toplam 1 milyon 309 bin 347 TL idari para cezası uygulandı.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından, 4-9 Haziran 2025 tarihleri arasında abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. 32 ekip ve 58 personelin katıldığı denetimler sonucu, toplam 1.941 araç ve sürücüsü kontrol edildi.
Yapılan kontrollerde kusurlu görülen 322 araç ve sürücüsüne, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu (KTK) kapsamında (abartı egzoz maddesinden) 7 adet, (yüksek ses maddesinden) 46 adet ve (diğer kanun maddelerinden) 269 adet olmak üzere toplam 1 milyon 309 bin 347 TL idari para cezası uygulandı. 72 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: