Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında vatandaşların ve çocukların etkinlik alanlarına ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla ulaşımın ücretsiz olacağını müjdeledi.
Yapılan açıklamaya göre, bayram günü boyunca şehir merkezindeki ulaşım ağında önemli bir kolaylık sağlanacak.
Ücretsiz Hizmet Verecek Araçlar
Uygulama kapsamında şu araçlar vatandaşlara bedelsiz hizmet sunacak:
Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi toplu taşıma araçları,
MANULAŞ bünyesinde hizmet veren tüm otobüsler,
Şehir içi ulaşımda faaliyet gösteren kooperatiflere ait toplu taşıma araçları.
İlçeler Arası Ulaşım Hariç
Belediye tarafından yapılan duyuruda, ücretsiz ulaşım desteğinin kapsamı da netleştirildi. Bayram süresince geçerli olacak bu uygulamanın ilçeler arası ulaşım yapan araçları kapsamadığı bildirildi.
Vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşaması hedeflenen bu uygulama, 23 Nisan Salı günü gün boyu geçerli olacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: