

METEOROLOJİ 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Manisa’nın merkez ve çevrelerinde fırtına beklendiğini bildirdi.
Açıklama şu şekilde:
“Bugün öğle saatlerinden itibaren Manisa merkez ve çevrelerinde (Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı, Akhisar, Soma) etkili olmaya başlayacak rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-70 km/saat) ve zaman zaman hamleli olarak kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama - Bitiş Zamanı 11.01.2021 14:00-13.01.2021 12:00
Kuvvetli Rüzgar 10,8-17,1 m/sec ~ 22-33 knot ~ 39-61 km/saat
Fırtına 17,2-20,7 m/sec ~ 34-40 knot ~ 62-74 km/saat
Kuvvetli Fırtına 20,8-24,4 m/sec ~ 41-47 knot ~ 75-88 km/saat
Tam Fırtına 24,5–28,4 m/sec ~ 48-55 knot ~ 89-102 km/saat.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: