Manisa Basınında bugün
Manisa'da yayımlanan
HÜR IŞIK GAZETESİ: ''Manisa'ya yük almaya geldik''
Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü olarak göreve başlayan Kenan Tokgöz, Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.
MANİSA'DA DENGE: ''Derin şüphe''
Feci minibüs kazasının ardından ihmal şüphesi ortaya atıldı. Ölümlerden Karayolları Bölge Müdürlüğü ve TCDD yetkilileri sorumlu tutuluyor.
YENİGÜN GAZETESİ: ''Amfi tiyatroda ilahi ve sema şöleni''
Manisa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilahi ve sema şöleni Niobe Amfi Tiyatro'da düzenlendi.
YARIN GAZETESİ: ''İşsiz ordusu azalıyor''
İŞKUR verilerine göre, işsizlik sigortasından yararlananlarda ciddi bir azalma yaşandı. 17 bin 980 kişi ile 2009'da tavan yapan işsizlik sigortasından yararlanma sayısı 2011 Temmuz'un da 4 bin 687 kişiye kadar geriledi.
HABER GAZETESİ: ''Ordu siyasetin dışında tutulmalı''
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, ordunun siyasetin dışında tutulması görüşünde olduklarını, o nedenle de her türlü darbe ve darbe girişimini lanetlediklerini ifade etti.
MANİSA'DA GÜNDEM GAZETESİ: ''Darbe anayasası çok dar geliyor'' HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: