Soma Linyit Anadolu Lisesi öğrencileri, doğayı koruma bilincini artırmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, öğrenciler kendi fidanlarını toprakla buluşturarak çevreye olan katkılarını somut hale getirdi.
Soma Linyit Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Akbulut, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Bir fidan dikmek, yalnızca bugünü değil, geleceğimizi de yeşertmektir. Gençlerimize çevre bilincini aşılamak ve doğaya olan sorumluluklarını hatırlatmak, en değerli yatırımlarımızdan biridir. Bu etkinlik, öğrencilerimizin doğa ile güçlü bir bağ kurmasına ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlıyor." dedi.
Öğrenciler, fidanlarını dikerek hem doğaya olan sevgilerini gösterdi hem de gelecekteki nesillere yeşil bir miras bırakmak için önemli bir adım attı.
Liseliler fidan dikip geleceğe katkı sundu
Soma Linyit Anadolu Lisesi öğrencileri, doğayı koruma bilincini artırmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: