Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor deplasmanda kazandı
LİDYA Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 19. haftasında Mersin deplasmanında ÇBK Gelişim'i 57-54 yendi.
Üçüncü periyotun sonunda farklı 11 sayıya kadar yükselten Turgutlu Belediyespor ekibi, son periyotta zorlansa da maçı kazanarak 11’inci galibiyetine imza attı.
Lauren-Jenee Nneka Ebo 26 sayı, 16 ribaund, 3 asistle takımın yıldızı olurken Şule Aktaş 11 sayı, 11 ribaund, 3 asist, Özlem Yenidünya 6 sayı, 4 ribaund, kaptan Yağmur Öztürk 2 sayı, 4 ribaund, 6 asistle takımın galibiyetine katkı sağlayan oyuncular olarak isimlerini yazdırdılar.
Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Maçı kazanmış olmamıza rağmen özellikle son çeyrekte ne yazık ki istediğimiz gibi oynayamadık. Performansımızdan bağımsız olarak maçı kazandığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.
Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “TKBL’de haftanın maçında Mersin deplasmanından galibiyetle dönen kadın basketbol takımı oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.