Kurumlararası Futbol Turnuvası tamamlandı
Final maçında Milli Eğitim, Elektrikçiler Odası’nı 2-1 yenerken, 3.lük maçında Yeni Milli Eğitim, Kudret Tuğla’yı penaltı atışları sonunda 5-3 yendi.
Milli Eğitim 2 - Elek. Odası 1
Saha: Yedieylül
Hakemler: Murat Türker, Yusuf Bulut, Fatih Dİkbaz
Milli Eğitim: Aydın, Cengiz (Erkan), Kürşat, Cevdet, Tuncay, Osman, Mehmet (Bülent), Uğur (Burhannettin), Beytullah
Elektrikçiler Odası: Engin, Sait, Mesut, Musa, Kemal, Muammer (Metin), Umut, Nejdet (Abdullah), Ramazan.
Goller: Dk.5 Beytullah, Dk.36 Mesut (K.K) (M.E), Dk.39 Ramazan (E.O)
Yeni Milli Eğitim 5 - Kudret Tuğla 3
Saha: Yedieylül
Hakemler: Ali Eren, Hüseyin Baş, Ali Tunçer
Yeni Milli Eğitim: Hacı, Erkan, Zekir, Ercan (Yakup), Özcan, Yılmaz, Kemal, Nurettin Durmuş (Serdar)
Kudret Tuğla: Veysel, Musa, Cem, Ahmet, Uğur, Mehmet, Serdar, Yücel, Ramazan (Güner)
Goller: Zekir, Özcan, Kemal, Zekir, Yılmaz (YME) Erkan, Musa, Cem (K.Tuğla)
TURGUTLU Belediyesi’nin düzenlediği Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda maçlar tamamlandı. Turnuvanın final maçı Milli Eğitim ile Elektrikçiler Odası takımları arasında oynandı. Bank Asya 1.Lig’de başarılı maçlar yöneten Turgutlu’muzun gururu Murat Türker’in yönettiği maçı 500’e yakın taraftar izledi. Milli Eğitim takımı ilk golünü 5.dakikada Beytullah’ın ayağından kazandı. İlk yarı bu skorla kapandı. Elektrikçiler Odası takımından Mesut 36’da ters bir vuruşla topu kendi ağlarına bıraktı: 2-0. Bu golden 3 dakika sonra 39.dakikada Ramazan’ın attığı golle durumu 2-1 yaptı. Bu golden sonra Elektrikçiler Odası beraberlik için çok çalıştı. Gol bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrılarak Milli Eğitim takımını kupanın şampiyonu yaptı.
Milli Eğitim takımının gollük şutlarını Elektrikçiler Odasının başarılı kalecisi Engin Uslu başarılı bir şekilde kurtardı. Turgutlu Belediye başkanı Serhat Orhan’ın da izlediği müsabakanın maç sonrasında her iki takım futbolcularının birbirni tebrik etmesi görülmeye değerdi.
Turnuvanın 3.maçı için Yeni Milli Eğitim ile Kudret Tuğla takımları karışılaştı. Y.Milli Eğitim 29’da Zekir’in golüyle 1-0 öne geçti. 42’de Kudret Tuğla’nın atağında Yeni Milli Eğitim takımından Erkan ters bir kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına bıraktı. Maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı. Penaltı atışlarında Yeni Milli Eğitim takımından Özcan, Kemal, Zekir, Yılmaz atışlarını göle çevirdi. Rakip takımın penaltılarını ise Serdar ve Uğur gole çevirirlken Musa ve Cem’in penaltı atışları gol olmayınca maçı Yeni Milli Eğitim 5-3 kazanarak kupanın 3.takımı oldu
(Tuncel YILMAZ)
Yorumlar
Kalan Karakter: