Kazadan acı haber! Ağır yaralanan Serpil öğretmen kurtarılamadı
Salihli’de iki otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan 28 yaşındaki sınıf öğretmeni yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve diğer yaralının tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Kaza, Salihli-Köprübaşı yolu Taytan Mahallesi Bezirganlı mevkisinde meydana geldi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın (64) yönetimindeki 35 APU xxx plakalı otomobil, karşı yönden gelen Serpil Birol (28) yönetimindeki 45 ALT xxx plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada otomobil sürücüsü Aydın ile yanında bulunan Mehmet K. (60) ve diğer araç sürücüsü Serpil Birol yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Salihli Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Tedaviye alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Serpil Birol, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın’ın ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.
2 AY ÖNCE GÖREVE BAŞLADI
Kazada hayatını kaybeden 28 yaşındaki ana sınıfı öğretmeninin 2 ay öncede ilçedeki özel bir okulda ana sınıfı öğretmeni olarak göreve başladığı, kullandığı otomobili de kısa bir süre önce aldığı öğrenildi.