Kadın girişimcilerinden Kaymakam Turan’a ziyaret
TURGUTLU Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcileri, Turgutlu Kaymakamı Turan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komite Başkanları Semahat Ünel, Asuman Demirdöver başkalığındaki komite ,bugün Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi, hem de proje bazında manevi destek istedi.
Kadın Girişimciler Kurulu ,Kaymakam Turan’a faliyetlerinde söz etti. Gelecek dönem içinde yapacakları projeler için Kaymakam Turan’dan destek istediler
Ziyarette ; Semahat Ünel, Asuman Demirdöver, Jale Kutluel,Hanife eronat,Gülsüm Zengin,Gülseren Acar ve Arzu Kaziç hazır bulundu.
“Sizler bizlerin başımızın taçısınız” diye konuşan Kaymakam Turan : “Sizlere ihtiyaçımız var.Sanayide,tarımda,kalkınmada,gelişmede,eğitimde her konuda size ihtiyaçımız var.Sizlerin desteğini almadığımız sürece,ne Kasaba’yı ne de Manisa’yı geliştirebiliriz. Kadına hürmet etmeyen bir toplumda medeniyet gelişmez.Başımızın taçısınız.Sizleri kutlamak isterim, bugüne kadar yaptığınız hizmetlerden dolayı.Umarım halkanız büyür,daha çok hizmetler yaparsınız.” dedi.
Kadın girişimcilerin proje bazında manevi destek teklifini geri çevirmeyen Turan önümüzdeki ay, Turgutlu Belediye Başkanı ve diğer yetkilerinde hazır bulunacağı toplantıda komite bir araya gelip görüş alıverişinde bulunacaklar.
Ziyaret sonrası konuklar toplu fotoğraf çektirdiler. Doğan ÇİZMECİ
Yorumlar
Kalan Karakter: