Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan ve 24 gündür kayıp olan Cemile Çetin'nden haber alınamıyor. rgutlu'nun 7 Eylül Mahallesi'nde Kuzu Sokak'ta yaşayan ve 24 gün önce evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen Cemile Çetin'in (43) ailesi, kadının bulunmasını bekliyor. Eşi Rıza Çetin'in kayıp ihbarının ardından polis ekiplerince de aranan Cemile Çetin'in, rahatsızlığı nedeniyle kısa süre önce ameliyat geçirdiği öğrenildi.
Çetin'in damadı Selçuk Arslan, daha önce de psikolojik sorunları nedeniyle kaybolduğu ve kısa süre sonra bulunduğu öne sürülen Çetin'in yaşamından endişe ettiklerini söyledi.
Cemile Çetin'i görenlerden yardım isteyen Arslan, ''Kaybolan annemizin hayatından endişe ediyoruz. Nereye gittiğini bilmiyoruz. Başvurduğumuz emniyet yetkililerinden de henüz sonuç alamadık. Gören ya da yerini bilenlerden yardım bekliyoruz'' dedi. (AA)
Yorumlar
Kalan Karakter: