PLAY-OFF hedefiyle yola çıkan Turgutluspor kadrosunu Emre Toraman ile güçlendirdi. Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan’ın makamında gerçekleştirilen imza törenine Turgutluspor Başkanı Av. Burçin Ayarcı, yönetim kurulu üyeleride katıldı. Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Emre Toraman ile uzun zamandır ilgilendiklerini belirtti. Orhan: “Emre Toraman uzun zamandır görüştüğümüz bir oyuncuydu. Ben, kendisiyle özel bir görüşme gerçekleştirmek istedim ve onu Turgutlu’ya davet etti. Yaklaşık 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdik ve para konusunda hiç konuşmadık. Karşılıklı hedeflerimizden düşüncelerimizden bahsettik. O da çok samimi ve sıcak davrandı. Takımımızın kaptanlığını da yapacak. Orta sahada ihtiyacımız olan bir mevkiye çok önemli bir takviye yaptık. Hem Turgutluspor camiasına hem de Emre Toraman kardeşimize hayırlı olsun.”dedi.
Turgutluspor gibi bir camiaya katıldığı için mutlu olduğunu belirten Emre Toraman: “Hem böyle bir camiayla hem de böyle bir onursal başkanla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Hem tecrübelerimle hem de futbolumla Turgutluspor’a katkı sağlamak istiyorum. Takımdaki genç kardeşlerimizle birlikte Turgutluspor’u play-off hedefine taşıyacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Turgutluspor Başkanı Av. Burçin Ayarcı: “Nokta bir transfer yaptık diyebiliriz. Bu transferde emeği geçen başta Onursal Başkanımız Serhat Orhan olmak üzere herkese teşekkür ederim. Camiamıza hayırlı olsun.” dedi.
Emre Toraman, 4 gün sonra başlayacak olan KArtepe Kampı’nda takıma katılacak. (Emrah KANIK)
Yorumlar 2
Kalan Karakter: