Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde tarım işçisi kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü üzüm bağında çalışırken kutladı.
Sarıgöl’deki tarım işçisi kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne üzüm bağında çalışarak girdi. Sabahın erken saatlerinde üzüm bağlarına giden kadınlar, bağların çubuklarını tellere bağlayarak günlük yevmiyelerini kazandı. Yılın büyük bir bölümünde zorlu şartlarda çalışarak aile ekonomisine katkı sağlayan tarım işçisi kadınlar, üzüm bağında 8 Mart’a özel hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tarım işçisi kadınlar, 8 Mart’ın kendileri için anlamlı bir gün olduğunu belirtirken, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü ama biz bağda çalışıyoruz. Bugünümüzü de emek vererek kutluyoruz. Geçimimizi sağlamak için her gün olduğu gibi bugün de tarlalardayız" diyerek duygularını dile getirdi.
Kadınlar gününü üzüm bağında kutladılar
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde tarım işçisi kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü üzüm bağında çalışırken kutladı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: