İzgi Ajans Çarkıfelek ile müşterilerine hediye dağıtacak
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde hizmet veren İzgi Ajans & Organizasyon’dan 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar için Çarkıfelek dönüyor, çarkı çeviren müşteriler birbirinden güzel hediyeler kazanıyor. Müşteriler, alışverişlerini de bedavaya getirme şansı da yakalayabilir.
Gerek 29 yıllık geçmişinin tecrübe birikimi, gerekse yeniliği takip etmesiyle Turgutlu’nun sektöründeki markası İzgi Ajans, müşterileri için Çarkıfelek kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tek seferde 300 ve üzeri alışveriş yapan İzgi Ajans müşterileri, Çarkıfelek’i çevirme şansı yakalayacak. Çarkıfelek’i çevirenler, iş yerinden çok sayıda hediyeden birinin sahibi olacak. Kampanyaya katılanlar parti malzemeleri, cinsiyet partisi, doğum günü partisi, sünnet süsleri, konfeti, balon vs. gibi ürünlerden birinin sahibi olma şansı yakalayacak. Müşteriler, alışverişlerini de bedavaya getirebilir. İş yerine gelen müşteriler, bu kampanyayı memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi.
İzgi Ajans sahibi Necmi Ankaralı yaptığı açıklamada: “Hem alışverişi keyifli hale getirmek, hem de güzel anılarla müşterilerimizin iş yerimizden ayrılması için Çarkıfelek kampanyamızı başlattık. Müşterilerimiz de ilgi gösteriyor. Herkesi bekliyoruz.” dedi.
Müşterilerden Akın Otu ise, “Çok güzel olmuş, tebrik ederim. Size de bedava alışveriş gelebilir. Parti malzemeleri, havai fişeklerden tutun, volkanlara kadar her şey mevcut. Ben memnunum.” dedi. Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: