İYİ Parti’den Manisa’ya taze kan Kürşad Mithat Özkan
İŞADAMI/Makina Mühendisi Kürşad Mithat ÖZKAN, güç birliği yapmayı kamuoyuna deklare eden İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında varılan mutabakata uygun olarak, 21.12.2018 tarihinde İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yapan ilk aday adayı oldu.
Konu ile ilgili olarak Kürşad Mithat ÖZKAN şu açıklamayı yaptı: “Güç birliği yapmayı kamuoyuna deklare eden İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında varılan mutabakata uygun olarak, 21.12.2018 tarihinde İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yapan ilk aday adayı oldum.
Partimizin Genel Merkezinde ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Başkanlık Divanı Üyelerimiz ve milletvekillerimiz ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığım konusunda birebir görüşmeler yaptım.
Bütçe görüşmelerinin son günü olmasına rağmen sayın vekillerimiz ile neşeli ve öğretici saatler geçirdim. Bana kendimi tanıtabilmem için uzun bir vakit ayırdılar. Kendi tecrübelerini benimle büyük bir samimiyetle paylaştılar. İYİ Parti’nin aradığı genç ve donanımlı aday profiline uygun olduğumu belirttiler. Gösterdikleri teveccüh için kendilerine çok teşekkür ederim.
Bu arada Mecliste Manisa Milletvekilimiz Sayın Özgür ÖZEL ile de ayaküstü de olsa görüşme fırsatı yakaladım. Kendisini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığım konusunda bilgilendirdim. Gençlerin Manisa siyasetinde çoğalmasından çok mutlu olduklarını ifade edip başarı dileklerini iletti.
Benim ismimin önünde hiçbir “Eski .....” Unvanı yok. Hiç kimsenin eski unvanlarının arkasına da sığınmıyorum. Tertemiz bir geçmiş ile en verimli olduğum yaşlarımda, sadece Manisa’ya hizmet etmek için cesaretle yola çıktım ve geliyorum.
Siyasette hepimizin yıllardır hasret kaldığı ve hep beklediği, donanımlı, herkesi, her kesimi kucaklayan, şartlanmamış bir bakış açısı ve vizyon sahibi genç, yeni yüzler, yeni isimler bu güç birliği ile kendilerinden sonraki nesillere cesaret verebilmek için sonunda siyaset sahnesine çıkıyor.
Bizler, ülkemizin kısır politik çekişmelerinden uzak, sadece Manisa için çalışan, bizden önce yapılan iyi işleri takdir eden, eldeki imkân ve kabiliyetler dâhilinde daha üretken, daha başarılı ve daha adil olmaya odaklanacak bir Manisa Büyükşehir Yönetimi hayal ediyoruz.
Bu nedenle biz, ne şimdi ne de seçildikten sonra, dedikodu yapmayacağız, iftira atmayacağız, hiç kimsenin onuruna dokunacak tek söz söylemeyeceğiz. 2018 senesinin son günlerinde en uzun gecelerin yaşandığı bu günler, biz İYİ’ler için güneşi daha fazla göreceğimiz günlerin başlangıcı olacaktır.”
BU BİR İLANDIR
Yorumlar
Kalan Karakter: