İtfaiyeden, İlçe Milli Eğitim personeline yangın tatbikatı
TURGUTLU İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında görev yapan personele, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından “Acil Durum ve Yangın” eğitimi verildi ve tatbikat yapıldı.
Turgutlu İtfaiye Amirliği yetkilileri tarafından personele, “Evde gece uyurken cep telefonu bataryalarınızı şarjda bırakmayın. Yine gece çamaşır makinenizi tıka basa doldurup çalıştırmayın. Yangın çıkması durumunda ilk iş olarak itfaiyeye haber verin. Eğer, evinizde doğalgaz kokusu alırsanız elektriği yakmayın, camı ve pencereyi açın, içeriyi havalandırın.” şeklinde uyarılarda bulunuldu.
Ardından müdürlük binası önünde bulunan otopark alanında yangının ilk başladığı durumlarda nasıl müdahale edileceği katılımcılara uygulamalı olarak gösterildi.
Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: