İhsan Erturgut Ortaokulu’nda Ödüllü Kan Bağışı Etkinliği
Türk Kızılay Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü ile İhsan Erturgut Ortaokulu arasında düzenlenen kan bağışı etkinliği bugün başlıyor.
Türk Kızılay Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü ile İhsan Erturgut Ortaokulu arasında düzenlenen kan bağışı etkinliği bugün başlıyor.
Öğrencilerin vasıtasıyla velileri bilinçlendirmeyi, kan bağışının faydaları konusunda farkındalık oluşturmayı ve onları hayat kurtarmaya teşvik etmeyi, aynı zamanda da öğrencilerin kan bağışını bir davranış şekline dönüştürebilmesinin amaçlandığı bağış kampanyası, bugün saat 11.00-19.00 arasında Samiye Nuri Sevil Ortaokulu bahçesinde başlayacak.
Kan bağış etkinliğinde öğrencileri ödüller de bekliyor olacak. Bu kapsamda en çok kan bağışçısı getiren 1. öğrenciye tablet hediye edilecek. 2. öğrenciye akıllı saat, 3. öğrenciye ise akıllı bileklik verilecek. En az iki bağışçı getiren her öğrenciye madalya, en çok bağışçı getiren sınıfa da top hediye edilecek.