Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Manisa il sınırları içerisinde bulunan Akhisar-Gölmarmara-Salihli (555-10) Devlet Karayolu, Manisa-Turgutlu (250-04) Devlet Karayolu, Manisa-Akhisar (565-09) Devlet Karayolunda, Manisa İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ve Asayiş Ekipleri ile birlikte müşterek olarak; 13 Kasım 2020 tarihinde Aydın Jandarma Filo Komutanlığından görevlendirilen Helikopterle, 14.30 - 16.30 saatleri arasında trafik ihlallerinin tespiti için havadan (helikopterle) denetim yapılmıştır.
Yapılan havadan denetim sonucunda 710 araç kontrol edilmiş, kontrol sonucunda trafik ihlali yapan 67 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmıştır.
İlerleyen günlerde sürücülerde “algılanan yakalanma riski duygusunu sürekli üst düzeyde” tutulması için havadan trafik denetimlerine devam edilecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur."
Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: