Hayrettin Uslu görevine döndü
İptal davası açan Hayrettin Uslu davayı kazanarak cuma günü tekrar Turgutlu Anadolu Lisesindeki müdürlük görevine geri döndü.
TURGUTLU Anadolu Lisesi’nde uzun yıllardır görev yapan Hayrettin Uslu 5 yılı dolduran okul müdürlerinin il içi rotasyona tabi tutularak tercih yapmadığı gerekçesi ile son görev yaptığı Anadolu Lisesi’ne eş değer olmayan Musacalı İlköğretim Okuluna atanmıştı.
Bunun üzerine iptal davası açan Hayrettin Uslu davayı kazanarak cuma günü tekrar Turgutlu Anadolu Lisesindeki müdürlük görevine geri döndü.
“Hizmetlerime kaldığım yerden devam edeceğim”
Uslu: “Anadolu Lisesi Öğretmenliği ve müdürlüğü görevine sınav ile atandığım için eş değer bir okula atanmamam nedeni ile iptal davası açtım.
Bu davayı kazanarak okuluma döndüğüm. Öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerime kavuştuğum için mutluyum. Hizmetlerime kaldığım yerden devam edeceğim.” dedi. (İlker UYAR)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: