-Pazar günü Çıkrıkçı sahasında Gençlik Gücü ve Selvilitepespor rakiplerini yendiler.
MANİSA Bölgesi 1.Amatör Küme Ligi’nin 1-A kış grubu maçlarında pazar günü Çıkrıkçı sahasında Gençlikgücü rakibi Avşar Bilgispor’u 4-2, diğer maçta da Selvilitepespor rakibi Kasabaspor’u 4-2 yendi. Maçlar sonunda puanını 8’e çıkaran Turgutlu Gençlik Gücü takımı liderlik koltuğuna oturdu.
Sahaya Oğulcan, Muhammed, Hüsnü, Emre, Ahmet, Ekrem, Mustafa, Hüseyin, Kadir (Fatih), Sinan, Berk (Sencar) kadrosu ile sahaya çıkan Gençlik Gücü müsabakanın ilk yarısını Sinan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
Oyunun 2.yarısı çok zevkli ve çekişmeli geçti. Maçta 2-2 gelen skor sonrası yakaladığı gol fırsatlarını Sinan, Kadir ve Sencar ile değerlendiren Gençlik Gücü maçı 4-2 kazanmayı bildi. Aynı sahada oynanan 2. maçta ise Selvilitepespor rakibi Kasabaspor’u 4-2 yenerek puanını 4’e çıkardı.
Tuncel YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: