Gençlerden Kaymakam Turan’a sunum
GENÇLİK ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi gençlerin gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak adına bir etkinlik gerçekleştirdi.
Etkinlikte “Kitap Okuma Halkaları” faaliyeti ile içinde yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireyler oluşmasına katkı sağlayacak kitaplarla gençlerin okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olmak; düzenlenen kitap kritikleri ile gençlerin muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde konuşma yapabilme yeteneğini geliştirmeyi hedeflendiği belirtildi.
Bu kapsamda Kitap Okuma Grubunun,Turgutlu CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencileri ile bu ayki Mehmet Kaplan'ın "ilim ve sevgi" eserini Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan’a takdimde bulundular. Haber Merkezi
Yorumlar 1
Kalan Karakter: