Genç tırmanışçılar Turgutlu'yu Türkiye Şampiyonası'nda temsil etti
Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi Dağcılık ve Tırmanış kursiyerleri ile Dora Spor Kulübü sporcuları ilçeyi Isparta'da düzenlenen Spor Tırmanış Boulder Türkiye Şampiyonasında temsil etti.
Dağcılık Federasyonu tarafından Spor Tırmanış Boulder Türkiye Şampiyonası 29-30 Nisan 2023 tarihlerinde Isparta'da gerçekleşti.
Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi Dağcılık ve Tırmanış kursiyerleri ve Dora Spor Kulübü sporcuları 2 kız, 4 erkek sporcusuyla Turgutlu'yu şampiyonada temsil etti.
Bir yılldır çalışmalarını sürdüren sporcular performanslarını Türkiye Şampiyonasında gösterdiler. Yarışmalara ülke genelinden her kategoride 30 sporcu katılırken, 5 kategoride performans sergileyen Turgutlulu sporcular Spor Tırmanış Boulder Türkiye Şampiyonasında başarılı tırmanışlar sergiledi.
Turgutlu Şehit Tolga Artuk Gençlik Merkezi Dağcılık ve Tırmanış kursiyerleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek olan Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Serkan TATLI
Yorumlar
Kalan Karakter: