50 yıllık lezzet 3. Şube
Gamalı 3 hizmete girdi
TURGUTLU’da 50 yıldan fazla bir süredir köftecilik mesleği ile uğraşan, bu mesleği babadan oğla yıllardır sürdürmeyi başaran Gamalı köftecisi 3. şubesini hizmete soktu.
1958 yılında Turgutlu’nun en işlek caddelerinde Atatürk bulvarı üzerine taşınan Gamalı köftecisi 2. şubesini 2005 yılında Ankara – İzmir yolunda açmıştı. 3. şubesini de Turgutlu Belediyesi Irlamaz da yaptırdığı gıda çarşısı 2’de hizmete soktu.
Makedonya’da dede Şevki Atman ile başlayan bugün ise baba Hamdi Atman ve oğlu Şevki Atman ile devam eden serüvenin torunlar ile de devam etmesi hedefleniyor. Tüm aile ile birlikte işlettiklerini Gamalı köftecisinin başarısını işlerini severek yapmalarına bağlayan Hamdi Atman “Ben ve oğlum her zaman işimizin başındayız. İşimizi severek yapıyoruz. Bu sayede yıllardır devam eden kalitemizden ve lezzetimizden ödün vermiyoruz. Turgutlu halkına daha iyi hizmet verebilmek için Gıda Çarşısı iki de 3. şubemizi hizmete soktuk. Dileğimiz daha fazla şube ile daha çok hizmet etmektir” dedi. (HABER MERKEZİ)
Yorumlar
Kalan Karakter: