UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekibi Bayern Münih’e 3-1 yenilen Galatasaray, 23 maç sonra kaybetti.
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray evinde Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaştı.
Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Aslan bu sonuçla 23 resmi maç sonra kaybetti.
Cimbom oynadığı 23 karşılaşmada 20 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı.
Mauro Icardi bu sezonki 15. golünü kaydetti
Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Bayern Münih maçında penaltıdan attığı golle bu sezonki gol sayısını 15’e çıkardı.
Sarı-kırmızılıların golcüsü Mauro Icardi, bu maçı da boş geçmedi. Mücadelenin 30. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Icardi, panenka vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımının tek golünü attı.
30 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki 15. golünü kaydetti.
Arjantinli futbolcu bu gollerin 10’unu Süper Lig’de, 3’ünü Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’sini de grup maçlarında attı.
Karşılaşmaya 11’de başlayan Mauro Icardi, 90 dakikada sahada kaldı.
RAMS Park’ta seyirci rekoru: 51 bin 792

Galatasaray-Bayern Münih maçını stadyumda toplam 51 bin 792 seyirci takip ederken, bu karşılaşma ile RAMS Park'ta seyirci rekoru kırıldı.