Manisalı güreşçilerden Türkiye Şampiyonası Bileti İçin Kıyasıya Mücadele
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Güreş Gençler (A) Grup Müsabakaları, Manisa’da sona erdi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Akhisar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve üç gün süren organizasyona 22 ilden 284 sporcu katıldı. Serbest stil ve grekoromen stil kategorilerinde yapılan müsabakalarda genç güreşçiler, Türkiye Şampiyonası’na katılabilmek için kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmalar, sporcu aileleri ve güreş severler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgeleri; Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Şehzadeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Özel, İşletmeler Birimi Şube Müdürü Özcan Özen, hakemler ve antrenörler tarafından takdim edildi. Başarılı olan sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.
Serbest stil ve grekoromen stil müsabakalarında farklı sıkletlerde dereceye giren sporcular, Manisa’da düzenlenen organizasyonun ardından hatıra fotoğrafları çektirerek turnuvayı tamamladı. Organizasyon, hem sportif rekabet hem de genç sporcuların gelişimi açısından önemli bir buluşma olarak değerlendirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: