Filenin Kuğuları’ndan Yeni Bir Galibiyet
Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, 19 Şubat Pazar günü deplasmanda Menemen Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı. Bölgesel Lig’in ikinci yarısının 7. maçında iddialı bir oyun sergileyen Filenin Kuğuları, Menemen Belediye Spor Kulübü’nü 3– 0’lık skorla yendi.
Seramiksan’ın Türk sporuna destek vermek ve özellikle Turgutlulu gençlere voleybolu sevdirmek amacıyla kurduğu Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, Bölgesel Lig’deki mücadelesine devam ediyor. Filenin Kuğuları, 19 Şubat Pazar günü Menemen Ulukent Kapalı Spor Salonu’nda Menemen Belediye Spor Kulübü’yle yaptığı maçı 3 – 0’lık skorla kazandı.
Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan Filenin Kuğuları’nı Turgutlu tarafları da yalnız bırakmadı. Seramiksan Voleybol Takımı taraftarı ailelerin yoğun desteği, takıma moral verdi. Taraftarın desteğinin galibiyette önemli bir etkisi olduğunu belirten Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul “Takımımız tüm maçlarına çok sıkı hazırlanıyor. Bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla çıktık. Takımın yoğun çalışması ve taraftarımızın desteğiyle galibiyeti elde ettik. Hedefimiz tüm maçlarda galibiyet alarak bölge şampiyonluğu için yarışmak” dedi. Son haftalarda alınan galibiyetlerden dolayı takım olarak morallerinin yüksek olduğunu belirten Erkul ‘’Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. 19 Şubat’ta oynadığımız İzmir Menemen Belediye Spor maçında aldığımız galibiyet bizleri ligde şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı, önümüzdeki maçlarda da başarımızın daha da artacağına yürekten inanıyoruz’’ açıklamasında bulundu.
Seramiksan Bayan Voleybol Takımı bu skorla Bölgesel Lig Bayan B Grubu’nda ikinci sıraya yükseldi.
Yorumlar
Kalan Karakter: