-Geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde cuma günü akşam saatlerinde hayata veda eden Turgutlu Kaymakamlığı'nın emektar personellerinden, sevilen isim 59 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Fikret Kırep son yolculuğuna uğurlandı.
TURGUTLU Kaymakamlığı’nda uzun yıllar yazı işleri müdürü olarak görev yapan, sevilen ve emektar personellerden Fikret Kırep, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sonucu Manisa Celal Bayar Üniversitesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine alınan Kırep’in tedavisine burada devam edildi.
Uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören Kırep’ten, Cuma günü akşam saatlerinde acı haber geldi. Kırep, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kırep’in vefat haberini alan ailesi, sevenleri ve eski mesai arkadaşları yasa boğuldu.

Turgutluspor’da da yöneticilik yapan ve herkes tarafından sevilen bir isim olan Fikret Kırep için bugün Çakıcı (Şakir Bey) Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Kırep Ailesi’nin yakınlarının yanı sıra Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, siyasi parti temsilcileri, iş ve spor dünyasından isimler, eski mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kırep, öğle vaktini müteakip kılınan cenaze namazının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Yeni Mezarlığında gözyaşları ve dualar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kırep, Turgutlu’nun eski kaymakamı Uğur Turan döneminde, 2017 yılında yıllarca görev yaptığı kaymakamlıktaki görevinden emekliye ayrılmıştı. Merhum Fikret Kırep’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: