Fabrika Food & Drink, Turgutluspor’u ağırladı
TURGUTLU İlçesinde Cengiz Demirdal’ın işletmeciliğini yaptığı Fabrika Food & Drink, 3.haftada evinde 3Gen Holding Elazığspor ile oynayacağı maç öncesi Turgutluspor’u kahvaltıda ağırladı.
Fabrika Food & Drink’teki kahvaltıya Kulüp Başkanı Gökhan Akın, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ramazan Çelik, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Kulüp başkanı Akın, “Fabrika Food & Drink işletmecisi Cengiz Demirdal’a, bizleri misafir ettiği için şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik Turgutluspor’u hak ettiği yere getirecek. Turgutluspor için her şey güzel olacak.” dedi.
Fabrika Food & Drink işletmecisi Cengiz Demirdal, Turgutluspor'a başarılı bir sezon geçirmesini diledi.