Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, belediye envanterine kazandırılan yeni araçların tanıtım programında ilçenin ulaşım yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Akın, uzun süredir gündemde olan Ergenekon Kavşağı Projesi'nde ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmaya yer tesliminin yapılacağını açıkladı.
İlçedeki trafik yoğunluğunu azaltması hedeflenen proje hakkında bilgi veren Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. Yer tesliminin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini ifade eden Akın, herhangi bir olağanüstü durum yaşanmaması halinde projenin yaklaşık 8 ay içerisinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.
Elektrik altyapı çalışmalarının sona ermesinin ardından sahada çalışmaların başlayacağını kaydeden Akın, Ergenekon Kavşağı'nın hizmete girmesiyle birlikte Turgutlu'nun en önemli sorunlarından biri olan trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azalacağını dile getirdi.
Ulaşım yatırımlarının ilçenin yaşam kalitesine doğrudan katkı sağlayacağını vurgulayan Akın, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: