Engelli otopark yerlerindeki dubaları tamamlayın
MANİSA’ nın Turgutlu İlçesi’nde engelli park yerlerindeki dubaların sürücüler tarafından kırılması sonrası engelli park yerlerinde sorun yaşandığı bildirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçenin ana caddelerinde bulunan Engelli Parka araç park etmek isteyen sorumsuz sürücüler tarafından trafik dubaların kırılması beraberinde sorunları da getirdi.
Engelli park yerine park etmek isteyen hak sahibi sürücüler, başka araçların park etmesi nedeniyle zor durumda kalıyor. Engelli araç sürücüleri : “Dubalar olmadığı için başka araç sahipleri doğal olarak araçlarını park ediyor. Bu durumda bizleri mağdur ediyor. Biz Büyükşehir’e dubaların konması için başvurduğumuzda ‘Tamam’, ‘elimizde duba yok’, ‘önümüzdeki ay takılacak ‘ “takılacak gibi abuk sabuk “yanıtlar veriyorlar.” diye tepkilerini dile getirdi.
Bu kadar duyarsızlık olur mu?
Turgutlu Engelliler Derneği Onursal Başkanı ve Turgutlu Iğdırlılar Dernek Başkanı Sebahattin Kaya :” Yazık çok yazık. Bir trafik dubası 8 ile 22 lira arasında ,iki tane vidayla yere çakılacak. “ dedi
Kaya olayla ilgili şu yorumu yaptı : “Aylardır üyelerimiz mağdur. İlçenin en işlek caddesi Atatürk Bulvarı’nda trafik dubaları kırıldıktan sonra başka araçlar bizlilerin özel otoparklarına araç koyduklarından üyelerimiz zor durumda kalıyor. Sonra başlıyor kavga. Bu kadar duyarsızlık olur mu? Sayın Başkan Cengiz Ergül’ün bu konuya el atmasını istiyoruz “ Süleyman Pekkara
Yorumlar
Kalan Karakter: