Elektrik ve telefon kablosu hırsızları yakalandı
MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde son zamanlarda meydana gelen elektrik ve telefon kablosu hırsızlıklarına yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Albayrak Mahallesi Evin konserve arkasında bir grup çocuğun Türk Telekoma ait telefon kablolarını kestiği tespit edilmesi üzerine yapılan çalışma sonucunda M.A(16). R.A(15). F.A(13), M.A(14). ile E.K(14) işimsi çocuklar yakalandı.
Yakalanan çocukların üzerinde yapılan üst aramalarında tel ve kablo kesme olaylarında kullanılan pense ve tel keskisi bulunarak el konuldu
İddiaya göre şüphelilerin çaldıkları kabloları Ö.K(44) isimli hurdacıya sattıkları belirleyen polis , hurdacının ikametinde yapılan arama neticesinde 1,5 kg eritilmiş Türk Telekoma ait olduğu belirlenen kablo ile kaçak yollardan Türkiye’ye sokulmuş bandrolsüz 640 paket muhtelif marka sigarayı bulunarak el koydu.
El konulan kablolar Telekom yetkililerine, kaçak bandrolsüz sigaralar ise Gümrük Müdürlüğüne teslim edilirken, olayla ilgili sorgulama devam ediyor. HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: