Down sendromlu Ümit’e pastalı sürpriz
-TURGUTLU İlçesinde Ümit Başkan lakabıyla tanınan down sendromlu Ümit Akkuş’a, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü nedeniyle Turgutlu 1984 takımı tarafından sürpriz yapılarak pasta kesildi.
2.Amatör Küme Turgutlu Grubu’nda yer alan ve 4’te 4 yaparak şampiyonluk yoluna kayıpsız devam eden Turgutlu 1984 SK takımı iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yönetim kurulu Alaattin Oral, Mevlüt Bulut ve Murat Alkaç, Cumartesi günü oynanacak Çıkrıkçıgücü maçında takıma güvenlerinin tam olduğunu belirterek başarılar diledi.
DOWN SENDROMLU ÜMİT’E SÜRPRİZ
İftar yemeğine davetli olarak katılan, futbolsever ve Ümit Başkan olarak tanınan 33 yaşındaki down sendromlu Ümit Akkuş’a, 21 Mart Dünya Down Sendromu nedeniyle sürpriz yapıldı.
Akkuş’a yemeğin ardından pasta kesilerek günü kutlandı. Akkuş, pastanın mumlarını üfleyerek gününü kutlayan yönetime ve futbolculara teşekkür etti. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: