Çıkıkcı ve Güven ailelerinin mutlu günü
TURGUTLU İlçesi’nin tanınan işadamlarından Cengiz Çıkıkçı’nın güzel kızlarından Dilara Çıkıkçı ile Güven ailesinin yakışıklı oğullarından Atakan Güven hayatını birleştirdi.
Cengiz Çıkıkcı ve Nihal Çıkıkcı çiftinin güzel kızlarından Dilara Çıkıkcı, Musa – Aysel Güven çiftinin yakışıklı oğlu Atakan Güven ile mutluluğa evet dedi. Ergenekon Mahallesi’ndeki Yeşil Vadi Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Bnbş. Levent Türker, eski Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Seramiksan A.Ş. sahipleri Hakan – Bilgehan Demirdöver, ilçenin iş dünyasındaki önemli isimleri, daire müdürleri, Çıkıkcı ve Güven ailelerinin yakınları ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Gelin ve damadın anne ve babaları konukları girişte karşıladı.
Kokteyl eşliğinde gerçekleşen düğünde Dilara – Atakan çifti nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa evet derken, Çıkıkcı ve Güven aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çifte bizler de bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar 1
Kalan Karakter: