Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu Türkiye Finallerinde
Milli Eğitim Bakanlığı ile OPET iş birliğinde yürütülen “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Turgutlu’dan önemli bir başarı geldi. Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu, “TEM-TİM Yanınızda, Temizlik Her Anınızda” sloganıyla katıldığı projede Ortaokullar kategorisinde Manisa İl Birincisi oldu.
Elde edilen başarıyla birlikte okul, Turgutlu’yu ve Manisa’yı Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı.
Okul Müdürü Elvan İlbey, projede emeği geçen başta Danışman Öğretmen Merve Temel olmak üzere Tem-Tim Ekibi öğrencileri Teslime Avşar, Cengiz Güner, Tarık Erdem Kılınç, Melek Bilge Yalçın ve Hatice Sena Barın’a teşekkür etti. İlbey ayrıca projeye destek veren öğretmenlere, velilere ve tüm paydaşlara da katkılarından dolayı teşekkür ederek, ekip üyelerine Türkiye finallerinde başarı dileklerini iletti.
Çevre temizliği, hijyen bilinci ve sürdürülebilir yaşam konularında farkındalık oluşturmayı amaçlayan proje kapsamında elde edilen bu başarı, Turgutlu’da eğitim camiasında da gurur kaynağı oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: