CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Kadın Kolları Başkanlık seçimine katılmak üzere Manisa’ya geldi. Nazlıaka burada ilk olarak CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’i ziyaret etti, ardından ikili Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın makamına giderek kadınlara yönelik gerçekleştirilen projeleri konuştu.
CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanlık seçimi, MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve İl Başkanı İlksen Özalper’in de katıldığı kongrede Gülbahar Tahmilci, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.
NAZLIAKA BAŞKAN ÖZALPER’İ ZİYARET ETTİ
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, kongre öncesi Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’i İl Başkanlığı’nda ziyaret etti. Başkan Özalper’e çalışmalarında başarılar dileyen Nazlıaka, Manisa örgütüyle her zaman yan yana olduklarını vurguladı. Kadınların siyasette desteklenmesi gerektiğini belirten Aylin Nazlıaka, “İlksen başkanımızın hem partimizde, hem de STK’larda yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hemcinsimi böyle büyük sorumlulukları olan bir görevin altından başarıyla kalktığını görmek beni çok mutlu ediyor” dedi.
Başkan Özalper de, Aylin Nazlıaka ve ekibine ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NİN KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve İl Başkanı İlksen Özalper daha sonra Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediyesi’nin kadınlara yönelik projeleri ve yürütülen çalışmalar değerlendirildi.