Delege seçimlerini tamamlayan
Delege seçimleri sona erdi
CHP Turgutlu İlçe Örgütü, 22 Ocak Pazar ve 23 Ocak Pazartesi günü yapılan seçimlerle 2 yıl görev yapacak yeni mahalle ve köy delegeleri ile önseçmenlerini belirledi. Seçimlerde parti üyelerince toplam 258 kongre delegesi ile 382 önseçmen belirlendi. Seçilen 258 delege de ilçe kongresinde oylarıyla ilçe yönetimi ile ilçe başkanını ve il delegelerini seçecekler.
Geçirilen seçim süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan CHP İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, güzel bir süreç geçirdiklerini ve parti üyelerinin delege seçimlerine gösterdikleri ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, gösterilen ilgi dolayısıyla “Tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. CHP parti lokalinde yapılan seçimlerde tüm üyelerin rahat oy kullanmalarını sağlayabilmek açısından her mahalle ve köy için ayrı ayrı sandıkları kurulduğunu belirten Vahit Doğrucu, Urganlı beldesi ile Çepnidere’de ise buralardaki partililerin talebi üzerine buralarda sandık kurularak seçimlerin yerelde yapıldığını söyledi.
İlçe Kongresi 1 Nisan tarihinde
2 yıl boyunca görev yapacak delege ve önseçmenlerini böylece belirlemiş olan CHP Turgutlu İlçe örgütü, bundan sonra da yapılacak İlçe Kongresi için hazırlanıyor. CHP İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, Turgutlu İlçe Kongresi’nin 1 Nisan 2012 tarihinde yapılacağını açıkladı. 1 Nisan tarihindeki İlçe kongresinde de seçilen 258 yeni delege kullanacakları oylarla yeni ilçe yönetimi ve ilçe başkanı ile il delegelerini seçecekler.METİN SERT
Yorumlar
Kalan Karakter: