17 yeni ESHOT hattı eklendi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve başlamasının ardından vatandaşlardan gelen talepler ve istekler doğrultusunda ESHOT Genel Müdürlüğü 17 yeni hattı hizmete sundu. 2024 yılı sonuna kadar 2 yeni hat daha çalışmaya başlayacak.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve başlamasının ardından vatandaşlardan gelen talepler ve istekler doğrultusunda ESHOT Genel Müdürlüğü 17 yeni hattı hizmete sundu. 2024 yılı sonuna kadar 2 yeni hat daha çalışmaya başlayacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, toplu ulaşımda yurttaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın göreve başlamasının ardından; ilçelerde yaptığı toplantılar, vatandaşlar, öğrenciler ve çevre ilçelerden gelen istek ve talepler sonrasında yeni hatlar bir bir devreye giriyor. ESHOT Genel Müdürlüğü, 17 yeni hattı yurttaşların hizmetine sundu. 2024’ün son günlerinde 2 yeni hat daha çalışmaya başlayacak ve böylece Başkan Tugay’ın göreve gelmesinden bu yana açılan yeni otobüs hattı sayısı 19’u bulacak.
Üniversitelere yeni seferler
Başkan Dr. Cemil Tugay’ın göreve gelmesinin ardından özellikle üniversite öğrencilerinden gelen istekler sonrasında Katip Çelebi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne yeni seferler kondu. Bayraklı Şehir Hastanesi’nin ulaşımını kolaylaştırmak adına da diğer seferlere ilave olarak 535 numaralı Bayraklı Şehir Hastanesi - Egekent Aktarma Merkezi hattı yurttaşların hizmetine sunuldu.
Yeni hatlar şöyle:
121-Mavişehir Aktarma Merkezi - Konak
207-Bayraklı KYK Kız Yurdu - Katip Çelebi Üniversitesi
208-Bornova Metro - Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
212-Bostanlı İskele - Bornova Metro
213-Bostanlı İskele - Tınaztepe
327-İnönü Mahallesi-Bostanlı İskele
413-Ahmet Yesevi Yurdu Cumhuriyet B. - DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi

535-Bayraklı Şehir Hastanesi - Egekent Aktarma Merkezi
642-Akarca - Seferihisar
678-Alankıyı-Bayındır
679-Sarıyurt-Bayındır
849-Yeni Şakran Mahallesi - Aliağa Aktarma
906-Çeşme - Urla
967-Armutlu - Kemalpaşa
978-Parlak-Urla
869-Buca Toplu Konutlar-Üçkuyular Meydan
Açılacak hatlar
643-DEREKÖY-BERGAMA (27.12.2024)
644-GÖÇBEYLİ-BERGAMA (27.12.2024)

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: