Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği U16 Kız Basketbol Manisa Ligi’nde tüm rakiplerini yenen Turgutlu Belediyespor U16 Kız Basketbol Takımı, Manisa İl Şampiyonu oldu. Takım Muğla’da yapılan bölge şampiyonasında da yenilgisiz şampiyon olarak Anadolu Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.
GEÇTİĞİMİZ hafta Muğla’da düzenlenen ve 14 takımın katıldığı Bölge Şampiyonası'nda da rakiplerinden üstün bir performans ortaya koyan Turgutlu Belediyespor'un altın kızları, final maçında Datça Belediyespor U16 Kız Basketbol takımını 76-36 yenerek namağlup şampiyon oldu ve Anadolu Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz yaptığı açıklamada: “Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Manisa İl Şampiyonasında namağlup şampiyon olan kızlarımız, bölge şampiyonasında Manisa’yı temsil eden tek takımdı. Muğla’da düzenlenen maçlarda da yenilgisiz şampiyon olmayı başardılar ve Anadolu Şampiyonasına katılmayı hak ettiler. Sporcularımızı, teknik ekibimizi gönülden kutluyorum. Bu başarıların devamının gelmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Antrenörlük görevini Ceyhan Önk’ün yaptığı takımda, yardımcı antrenör olarak Erkan Yapıcı görev yapıyor. Şampiyon takımın kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor;
'Beyza, İzem, Yaren, Yağmur, Ayten, Aleyna, Başak, Cennet, Ece, Yağmur, Görkem, Sümeyra, Yağmur Pirçek.'
Tuncel YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: