Belediye aşevi minibüsü kazaya karıştı!
MANİSA’nın Turgutlu İlçesinde, 10 Nisan 2023 günü çarptığı 5 yaşındaki Elif Seyran Kulçak’ın ölümüne neden olan Turgutlu Belediyesine ait aşevi minibüsü yine kazaya karıştı. Otomobille çarpışan aşevi minibüsü kaldırımda bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Keklik Sokak ile Eren Bülbül Sokak’ın kesiştiği noktada meydana geldi. Ş.İ. yönetimindeki Turgutlu Belediyesi Aşevi Hayır Merkezine ait 45 ZB 66xx plakalı minibüs, F. A.'nın kullandığı 45 SB 44xx plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu aşevi aracı, kaldırımda bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada iki aracın yanı sıra ağaç da zarar gördü. Yaralananın olmaması ise sevindirdi.
MİNİK ELİF HAYATINI KAYBETMİŞTİ!
Turgutlu Belediyesi Aşevi Hayır Merkezine ait aşevi minibüsü, 10 Nisan 2023 Pazartesi tarihinde de İstasyonaltı Mahallesi Sedef Sokak’ta kazaya karışmıştı. O gün S.Ç. yönetimindeki aşevi minibüsü, sokakta oynayan 5 yaşındaki Elif Seyran Kulçak’a çarpmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan minik Elif Seyran, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar 1
Kalan Karakter: