Turgutlu Tuhafiyeciler Odası Başkanı Murat Çiçekçi, 1967 yılından beri tuhafiye işi ile uğraşan İsmet Güneş’i iş yerinde ziyaret ederek oda tarafından belirlenen yılın ahisi ödülü olarak plaketini takdim etti.
Yılın ahisi seçilen Güneş’i iş yerinde ziyaret eden Başkan Çiçekçi, kendisine plaketi takdim ederek kendisine hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Başkan Çiçekçi yaptığı açıklamada: “1957 yılından beri konfeksiyon işi ile uğraşan İsmet abimiz, Turgutlu’muzun en eski esnaflarından biri. Daha önce yönetim kurulu üyesi olarak odamıza hizmetleri olmuştur. İlkeli, dürüst, müşteri – esnaf ilişkilerini iyi bilen bir büyüğümüzdür. Turgutlu’da saygın, sevilen bir esnaftır. Yönetim kurulumuz kararıyla yılın ahisi ödülüne layık görülmüştür. Kendilerine iş hayatında başarılar dilerim.” dedi.
Plaketini takdim alan Güneş ise, “Başkanımız Murat Çiçekçi ve yönetim kurulu üyelerine bu ödülü layık gördükleri için teşekkür ederim. Çiçekçi başkanlığındaki yönetim, odamız için çok iyi çalışmalar yapıyor ve bunu yakından takip ediyoruz. Her zaman esnafı ziyaret ederek hal hatrını soran başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Ziyarette komşu esnafları Mustafa Kasap ve Ahmet Önal da yer aldı. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: