Basatemur, yeni takımı Karşıyaka ile sezonu açtı
TURGUTLU’nun başarılı ve deneyimli teknik direktörlerinden Burhanettin Basatemur, yeni takımı İzmir’in 3.Lig’deki köklü ekiplerinden Karşıyaka ile sezonu açtı.
Karşıyaka’da takımın başına getirilen deneyimli teknik direktör Burhanettin Basatemur, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Çiğli’deki Selçuk Yaşar Tesisleri’nde günde çift idman yapan Basatemur yönetimindeki Karşıyaka, 4 Ağustos’ta ikinci etap kamp için Kocaeli Kartepe’ye gidecek.
Daha önce çalıştırdığı takımlarda gençleri parlatarak üst liglere sunan deneyimli çalıştırıcı, Karşıyaka’da da gençleri yakın takibe aldı.
Basatemur’un yardımcıları belli oldu
Karşıyaka ile kariyerinde yeni bir sayfa açan Burhanettin Basatemur’un ekibi de açıklandı. Basatemur’un A takımında Mustafa İzgi yardımcı antrenör, Oğuzhan Güngör kaleci antrenörü, Anıl Cırıkoğlu atletik performans antrenörü, Bartu Tekçevik maç performans ve analiz antrenörü olarak görev yapacak.
Hazırlıklara başlamadan önce Karşıyaka’nın tarihine iz bırakmış isimleri mezarları başında ziyaret eden Basatemur, Karşıyaka ile başarılı bir sezon geçirmek için takım, yönetim, taraftar olarak birlikte hareket edeceklerinin altını çizdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: