Barcelona, Inaki Pena'nın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı
Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını da giyen kaleci Inaki Pena, Barcelona ile olan sözleşmesini Haziran 2026'ya kadar uzattı.
Barcelona, Inaki Pena'nın sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını açıkladı. 2021-2022 sezonu ara transfer döneminde Galatasaray'a kiralanan kaleci, 2'si Avrupa Ligi olmak üzere 8 kez sarı-kırmızılı formayı giymişti.
Katalan ekibi, kaleci Pena'nın sözleşmesini 30 Haziran 2026'ya kadar uzatmak için anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki kaleci yeni sözleşmesini imzalamak için Camp Nou'da yer alan ofiste başkan Joan Laporta ile bir araya geldi. Pena'nın serbest kalma bedeli 400 milyon euro olarak belirlendi.
İHA
Barcelona, Inaki Pena'nın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı
Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını da giyen kaleci Inaki Pena, Barcelona ile olan sözleşmesini Haziran 2026'ya kadar uzattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: